Saturday, February 13, 2010

palju uut ja huvitavat ja rasket ka :) ja väsitavat..



Nonii.. taas on määdunud palju aega :).. vahepeal on saatud korra kodus käia.. mis oli niiiiiii hea :).. kodus on ikka hea.. kuigi sõit sinna kestiis kõik koos pisi käikudega 10 tundi.. aga lõpuks ma koju sain..
Sain klubist maailm oma maalid maha võetud.. niiet nüüd ripuvad nad kodus seinapeal jeii :) ja kui kellelgi huvi saab osta 2500.- eest ja vaadata saab neid minu orkuti leheküljelt kus 7 maailma esitluse pildid :).
Siis Pärmikas said ka asjad aetud.. ja koolist vajalikud jubinad leitud.. õnneks olid võtmed ikka olemas seal kus see valveonu oli.. ja sain oma naharibad..
Mõtlesin et hakkan siin omale kotti ka tegema kui lisa aega tekib.. :).. võtsin naha ka kodust kaasa ja..:) niiet vaatab siis.. teen selle mida eelmine semester Kaialegi näitasin..
Siis uus nädal oli parajalt pingeline ja väsitav kuna ei saanud end korralikult välja puhata .. kogu aeg 6 hommikul ärganud ja 8ks kooli :).. hullumaja oli.. siis kolmapäev oli õnneks siuke vabam päev..sai nats loodust pildistatud ja päike ka õnneks paistis ja ei old nii külm kui tavaliselt :)



nii mõnna ilm oli :) suvel näeb puude tagant järve :) hetkel käivad seal suusatajad ja taas siis kepikõndijad.. :D aga sõjaväelased kes nats maad peale mu kodu elavad, 5 kiltsa umbes teevad igast imelikke asju :D suuskadega mängivad jalgpalli näiteks .. hahaha..
nu vot... siis pidin nädala sees kasutama erinevaid lihvimis masinaid sest mul tuli see selgeks saada.. kuna teen ühe proovi paari kingi enne valmis kui teised.. aga samas uuel nädalal pean juba oma teist paari ka tegema.. nendele kaavapaketti jne.. lisaks tuli mul hull presentatsioon teha :).. tegin siis taaskasutatava teema :).. niiet ma vaatan kas teengi siis kingad taaskasutatavast teemast või noh nahast :D.. eks näis.. :) aga õpsidel paistis lõbus olevat :D..



Siis pea igaks päevaks oli nii palju teha et oioi..:) suht ora pepus ikka.. üks tuottekortti tuli teha.. et ala paber millel kirjas mis materjal mudel jne kingaga tegu, et kui tehases töötad ja disainid, et siis töötajad näeks mida mis milleks kasutad :).. mm aga minust tuleb vast midagi muud ikka :)..
Siis kõrval pildil tegin teisipäeval vahelduseks taas kipsi kursust :).. nii põnev oli lõpuks siis see vorm teha, millest ma lõpuks keraamilise plaadi ja klaasist plaadi teen..:P loodan et saan need koju ka võtta..
Hetkel olen kipsi just vormi valandud.. siin tehakse kõik väga korralikult, mitte nagu meil koolis :).,. ja usun et kopin omale selle kipsi koguse ja vee koguse paberi ka.. siis saab kunagi endalegi kips või klaas plaate teha..:D nii äge.. :D jeiii..
ja õps on maailma parim.. ta oskab nii hästi seletada kuidas kus mis jne.. ise samal ajal tunnis lõbusalt vilistades.. :) nii äge mees..



siis siin on minu Oxfordi kinga lõiked.. oiii kui raske ja mis mässamine.. järgmine kord hakkan siis õmblema.. :D..võlts nahast lõikasin juba välja ja ülejärgmiseks nädalaks tuleb kaavapaketit ka kõigi kolme kinga jaoks esitada ja sellest saan hinde :)..
huuh..:D palju tööd..
reedeses tunnis ma ei saand olla.. seega pean kodus kõik järgi tegema.. loodan et teen ikka õigesti..:) . ..
ja.. siidi trükis tean nüüd kuidas raami teha.. aga siidiriide pean uuesti ostma.. sest see mille kaasa ostsin tallinnast see-.. see oli vale..:) ja maksin 2oo eeku mõlema riide eest hull :D..
niiet loodan et saan siit norm hinnaga :)..
nüüd veel baja mustreid veits viimistleda.. ja siis ülejärgmisel nädalal läheb trükkimiseks :).. veits vabam hingata kui kinga tegemises :D..
ja ühesnaga nats veel ja vaheaeeeeeeg varstiii jipppiiiii :) ..

aga uuest tunniplaanist ei tea ma veel midagil.. enamus asju teen juba selle kahe kuuga ära.. märtsis nats ja aprillis nats,. mmm.. ja ühesnaga läheb tunniplaan hõredaks.. :) mõne niiet vb saan hoopis varem koju aga siis pean pappi tagasi maksma.. niiet ma siis vaatan mis teha :).. ja kui palju siis veel alles.. :D aga kui saan varem .. seda parem.,.:P siis saan tulla Tartu ja tööd teha veits :P.. et raha teenida jne.. :)..

muss muss

No comments:

Post a Comment